Curs de Fiscalitate cu tema “Noutăți fiscale. Măsuri de susținere a mediului de afaceri în contextul actual. Revenirea la normalitate”

După o perioadă agitată, în care a trebuit să ne adaptăm la noua realitate, atât noi, profesioniștii contabili, cât si mediul de afaceri, facem eforturi pentru a reveni la normalitate. Pentru a asigura trecerea de la starea de alertă la perioada fără restricții, autoritățile au adoptat măsuri economice și fiscal-bugetare importante de susținere a agenților economici. Conștienți de rolul nostru de consilieri de încredere ai antreprenorilor, noi, profesioniștii contabili membri ai CECCAR, depunem eforturi susținute pentru identificarea soluțiilor de refacere rapidă a clienților noștri, dar și de menținere a propriei afaceri.

În acest sens, CECCAR organizează un curs destinat membrilor în care vor aborda aceste subiecte de maxima actualitate si importantă, printre care se află și:

Partea 1. Aspecte importante pentru persoanele juridice in determinarea obligațiilor fiscale în anul 2020,

Subvenții disponibile pentru angajatorii afectați de pandemie:

Particularități la calculul impozitelor in cazul anului 2020 (bonificații disponibile, scutiri de venituri, deduceri la calculul impozitului pe profit sau pe venitul microîntreprinderilor):

Noutăți in materie de TVA:

Amnistia fiscală – oportunități de a reduce costurile fiscale, etc.

 Partea 2. Impozitarea persoanei fizice și depunerea declarației unice

Impozitarea celor mai frecvente tipuri de venituri (venituri din activități independente, venituri din chirii, din investiții sau din alte surse, etc.)

Contribuții sociale obligatorii si reguli specifice

Depunerea declarației unice.

De asemenea, vor fi abordate si alte noutăți legislative (actualizate la zi), în acest domeniu, atât de utile profesioniștilor contabili.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR ce au participat la curs vor primi prezentarea în format electronic.

Prin organizarea acestor cursuri, CECCAR face toate eforturile necesare pentru a asigura o pregătire profesională continuă membrilor adaptată acestor condiții nefavorabile susținerii cursurilor la sală, continuând să pună accent pe calitate, în detrimentul cantității. În vederea asigurării celor mai bune condiții de curs, între care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un număr de 150 de persoane.
Un membru se poate înscrie la o singură zi de curs cu aceeași tematică. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere - click aici. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Link-ul pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se va transmite automat în ziua organizării cursului respectiv (până la ora 15.00), pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere.

Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, nu vor mai avea prioritate pentru înscrierea la cursurile viitoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici
În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitatea participării în cadrul cursurilor.

Vă așteptăm cu drag,

CECCAR

 

Imagine1

Leave your comment